Eindejaar 2018

Glaasje cava met welkombordje

1212

Fantasie van gans en eend met een briochebroodje

1212

Gebakken st. Jacobsmosselen op een bedje van witloof en blanke botersaus

1212

Filet van hert “Grand Veneur” met wintergarnituur en amandelkroketjes

1212

Kerstgebak met vanillesaus

1212

Mokka of thee met zoetigheden

€ 95 per persoon All-In

Glaasje cava met welkombordje

1212

Carpaccio van zwaardvis met parmezaansnippers en bieslook

1212

Kabeljauw rugstuk met een waterkerssaus en aardappelmousseline met pesto

1212

Wit van fazant “Fine Champagne”, wintergarnituur en verse kroketjes

1212

Sylvester nagerecht

1212

Mokka of thee met zoetigheden

€ 95 per persoon All-In

Terrine van ganzenlever met portogelei € 17.00

Tartare van verse zalm met toast € 17.00

Scampi's in ricardsausje € 15.00

Carpaccio van ossenhaas met parmezaan € 16.00

Garnaalroomsoep met Armagnac (per liter) € 17.00

Klassieke gerookte zalm met zijn garnituur € 14.00

Oesters 2/0 creuses (per stuk) € 2.00

Zalmescalope met bieslook roomsaus € 17.00

Wit van heilbot met spinazie, Nantuasausje en dragon € 19.00

Sint-Jacobsmosselen met gekonfijt witloof€ 17.00

Kalfszwezeriken "Epsom" € 23.00

Hazenrugfilet op de wijze van de chef € 18.00

Wit van fazant in "Fine Champagne" € 19.00

Alle gerechten worden met de passende en voldoende toebehoren geleverd.