Wij zijn in verlof tot 23 augustus. Tot dan!

Menu's

Juli en Augustus 2018


Aperitief van het huis met wachtbordje van de chef

1212

Gebakken ganzenlever met warme aardbeien en balsamicocreme

of

Vitello tonnato met notensla en parmezaansnippers

1212

Dagverse vis op een fondue van Provençaalse groentjes in een blanke botersaus met bieslook

of

Lamsfilet met courgetten en tomaat, oude portosaus en gratin aardappelen

1212

Panna cotta met een coulis van blauwe bessen

of

Irish Coffee

1212

Koffie met zoetigheden

€ 60 pp. met aperitief, witte - rode wijnen en water inbegrepen

Bent u allergisch aan bepaalde voedingstoffen? Vraag info aan het personeel

Soep van de dag€ 4.00

Garnaalroomsoep met Armagnac geparfumeerd
Bisque de crevetttes grises, parfumée à l’Armagnac€ 7.00

Carpaccio van ossehaas met parmezaan
Carpaccio de boeuf avec Parmesan€ 16.00

Kroket van kalfszwezerik met tartaarsausje
Croquettes de ris de veau avec sauce tartare€ 16.00

Salade van verse Noordzeegarnalen met cocktailsaus
Salade aux crevettes grises avec sauce cocktail€ 20.00

Tartaar van verse zalm en gerookte zalm
Tartare de saumon frais et saumon fumé€ 17.50

« Patta negra » ham met z’n slaatje
Jambon “Patta negra” avec sa salade€ 17.00

Terrine van ganzenlever met portogelee
Terrine de foie gras d’oie à la gelée de Porto€ 22.00

Scampis in Ricardsaus
Scampi’s à la sauce au Ricard€ 18.00

Ragoût van zeetongreepjes met garnalen
Ragoût de goujonnettes de filets de soles et crevettes grises€ 25.00

Warm gerookte zalm met bieslooksaus
Saumon fumé à la minute, sauce à la ciboulette€ 20.00

Mixed grill volgens de chef met tartaarsaus
Mixed grill du chef avec sauce tartare€ 23.00

Met sesam-en maanzaad gepaneerde zeeduivel, mango-chutneysaus
Lotte panée aux grains de sésame et grains de pavot, sauce mango-chutney€ 22.00

Beursje van grietfilet met Thaise rijst en Portosaus
Coffret de blanc de barbue avec riz sauvage et sauce au Porto€ 24.00

Zeetongfilets met champignons en truffel
Filets de soles aux champignons et truffes noires€ 27.00

Tarbotmoot gepocheerd of gegrild met mousseline- of Dijonnaisesaus
Darne de turbot, poché ou grillé avec sauce mousseline ou Dijonnaise€ 35.00

Paardenfilet met geplette peper
Filet de cheval au poivre concassé€ 20.00

Dubbele tussenribstuk met Bearnaise en verse frietjes (2 pers.)
Double entrecôte avec sauce Béarnaise et pommes frite (2 pers)€ 26.00

Ossenhaas met truffelboter en ganzenlever
Filet de boeuf avec beurre aux truffes et au foie gras d’oie€ 27.00

Kalfszwezerik op de wijze van de chef
Ris de veau à la façon du chef€ 28.00

Zakendiner met wijnen en koffie: € 40.00
Maandmenu All-in: € 60.00
Gastronomische menu met wijnen, dessert en koffie zonder apero: € 70.00
"The Derby of Epsom” fijnproeversmenu All-In (2 pers.): € 80.00