Menu's

Februari 2019


Aperitief van het huis met wachtbordje van de chef

1212

Tartare van verse Noorse zalm

of

Karnemelkaardappelen met Noordzeegarnalen en een gepocheerd hoeve-eitje

1212

Sint Valentijn
Weekend van 16 en 17 februari
halve kreeft thermidor
€ 25 suppl. pp.

1212

Dagverse vis in champagneroomsaus, duxelles van champignons & chorizoblokjes vergezeld van hertoginneaardappelen

of

Kangoeroefilet met een peperroomsaus, wintergroentjes en verse kroketjes

1212

Cuberdon-ijs op een spiegel van frambozen

of

Irish Coffee

1212

Koffie met zoetigheden

€ 60 pp. met aperitief, witte - rode wijnen en water inbegrepen

Bent u allergisch aan bepaalde voedingstoffen? Vraag info aan het personeel

Soep van de dag€ 4.00

Garnaalroomsoep met Armagnac geparfumeerd
Bisque de crevetttes grises, parfumée à l’Armagnac€ 7.00

Carpaccio van ossehaas met parmezaan
Carpaccio de boeuf avec Parmesan€ 16.00

Kroket van kalfszwezerik met tartaarsausje
Croquettes de ris de veau avec sauce tartare€ 16.00

Salade van verse Noordzeegarnalen met cocktailsaus
Salade aux crevettes grises avec sauce cocktail€ 20.00

Tartaar van verse zalm en gerookte zalm
Tartare de saumon frais et saumon fumé€ 17.50

« Patta negra » ham met z’n slaatje
Jambon “Patta negra” avec sa salade€ 17.00

Terrine van ganzenlever met portogelee
Terrine de foie gras d’oie à la gelée de Porto€ 22.00

Scampis in Ricardsaus
Scampi’s à la sauce au Ricard€ 18.00

Ragoût van zeetongreepjes met garnalen
Ragoût de goujonnettes de filets de soles et crevettes grises€ 25.00

Warm gerookte zalm met bieslooksaus
Saumon fumé à la minute, sauce à la ciboulette€ 20.00

Mixed grill volgens de chef met tartaarsaus
Mixed grill du chef avec sauce tartare€ 23.00

Met sesam-en maanzaad gepaneerde zeeduivel, mango-chutneysaus
Lotte panée aux grains de sésame et grains de pavot, sauce mango-chutney€ 22.00

Beursje van grietfilet met Thaise rijst en Portosaus
Coffret de blanc de barbue avec riz sauvage et sauce au Porto€ 24.00

Zeetongfilets met champignons en truffel
Filets de soles aux champignons et truffes noires€ 27.00

Tarbotmoot gepocheerd of gegrild met mousseline- of Dijonnaisesaus
Darne de turbot, poché ou grillé avec sauce mousseline ou Dijonnaise€ 35.00

Paardenfilet met geplette peper
Filet de cheval au poivre concassé€ 20.00

Dubbele tussenribstuk met Bearnaise en verse frietjes (2 pers.)
Double entrecôte avec sauce Béarnaise et pommes frite (2 pers)€ 26.00

Ossenhaas met truffelboter en ganzenlever
Filet de boeuf avec beurre aux truffes et au foie gras d’oie€ 27.00

Kalfszwezerik op de wijze van de chef
Ris de veau à la façon du chef€ 28.00

Zakendiner met wijnen en koffie: € 40.00
Maandmenu All-in: € 60.00
Gastronomische menu met wijnen, dessert en koffie zonder apero: € 70.00
"The Derby of Epsom” fijnproeversmenu All-In (2 pers.): € 80.00