Menu's
Soep van de dag€ 4.00
Garnaalroomsoep met Armagnac geparfumeerd
Bisque de crevetttes grises, parfumée à l’Armagnac€ 7.00
Carpaccio van ossehaas met parmezaan
Carpaccio de boeuf avec Parmesan€ 16.00
Kroket van kalfszwezerik met tartaarsausje
Croquettes de ris de veau avec sauce tartare€ 16.00
Salade van verse Noordzeegarnalen met cocktailsaus
Salade aux crevettes grises avec sauce cocktail€ 20.00
Tartaar van verse zalm en gerookte zalm
Tartare de saumon frais et saumon fumé€ 17.50
« Patta negra » ham met z’n slaatje
Jambon “Patta negra” avec sa salade€ 17.00
Terrine van ganzenlever met portogelee
Terrine de foie gras d’oie à la gelée de Porto€ 22.00
Scampis in Ricardsaus
Scampi’s à la sauce au Ricard€ 18.00
Ragoût van zeetongreepjes met garnalen
Ragoût de goujonnettes de filets de soles et crevettes grises€ 25.00
Warm gerookte zalm met bieslooksaus
Saumon fumé à la minute, sauce à la ciboulette€ 20.00
Mixed grill volgens de chef met tartaarsaus
Mixed grill du chef avec sauce tartare€ 23.00
Met sesam-en maanzaad gepaneerde zeeduivel, mango-chutneysaus
Lotte panée aux grains de sésame et grains de pavot, sauce mango-chutney€ 22.00
Beursje van grietfilet met Thaise rijst en Portosaus
Coffret de blanc de barbue avec riz sauvage et sauce au Porto€ 24.00
Zeetongfilets met champignons en truffel
Filets de soles aux champignons et truffes noires€ 27.00
Tarbotmoot gepocheerd of gegrild met mousseline- of Dijonnaisesaus
Darne de turbot, poché ou grillé avec sauce mousseline ou Dijonnaise€ 35.00
Paardenfilet met geplette peper
Filet de cheval au poivre concassé€ 20.00
Dubbele tussenribstuk met Bearnaise en verse frietjes (2 pers.)
Double entrecôte avec sauce Béarnaise et pommes frite (2 pers)€ 26.00
Ossenhaas met truffelboter en ganzenlever
Filet de boeuf avec beurre aux truffes et au foie gras d’oie€ 27.00
Kalfszwezerik op de wijze van de chef
Ris de veau à la façon du chef€ 28.00
Zakendiner met wijnen en koffie: € 40.00
Maandmenu All-in: € 60.00
Gastronomische menu met wijnen, dessert en koffie zonder apero: € 70.00
"The Derby of Epsom” fijnproeversmenu All-In (2 pers.): € 80.00